Lederkurser og efteruddannelse for ledere

Lederkurser og efteruddannelse for ledere

På DTU er vi med til at gøre dygtige ledere endnu dygtigere – både gennem faglige opgraderinger og gennem vores mange lederuddannelser. Lad dig inspirere her til at gå på opdagelse i de mange muligheder, fra det helt praksisnære over masteruddannelser for ledere og til vores Executive Education.

Uddan dig, mens du passer dit fuldtidsarbejde som leder.
Udvid dine kompetencer indenfor ledelse, strategi og forretning – vi tilbyder efteruddannelse og kurser på mange niveauer og indenfor et væld af emner.

Executive Education

Søger du en lederuddannelse på højt niveau, der kan åbne nye døre i din karriere? DTU er førende i Norden på Executive Education.

Tag din lederuddannelse på et af verdens førende tekniske universiteter og mærk, hvordan forskningsbaseret viden går hånd i hånd med et krystalklart fokus på at gøre en helt konkret forskel.  

Masteruddannelser

På Masteruddannelserne kan du opbygge en ny faglighed eller udbygge og opdatere din eksisterende viden. Få inspiration og viden, der giver en ny forståelse af problematikkerne i dit arbejdsliv.

Modulerne på masterniveau kan tages som enkeltstående kurser, der sammensættes til en hel uddannelse, eller som et fast tilrettelagt forløb.

Se alle Masteruddannelser

Executive Education - efteruddannelse for ledere

Master i bæredygtig ledelse

Få et solidt fundament til at håndtere den grønne omstilling i din virksomhed med en Master i Sustainability Leadership fra DTU Executive Education.

Uddannelsen kombinerer forsknigsbaseret teori med en vifte af praksisnære værktøjer, så du kan gøre en forskel i din viksomhed samtidig med, at du gennemfører uddannelsen.

Læs mere om bæredygtig ledelse

DTU Executive MBA

Executive MBA fra DTU

For dig, som er midt i din lederkarriere og som har mod på springet op til topledelse. Hos DTU bliver du Master in Management of Technology, når du tager vore AMBA-akkrediterede MBA-uddannelse.

Læs mere om DTUs Excutive MBA

Bestyrelsesuddannelse fra DTU

Vi skiller os ud fra andre bestyrelsesuddannelser ved ikke kun at være optagede af de værktøjer, du skal lære som bestyrelsesmedlem, men også optagede af, hvordan du bruger dem. Man siger, at øvelse gør mester!

På DTUs bestyrelsesuddannelse får du muligheden for at sidde overfor rigtige virksomheder og øve dine bestyrelsesfærdigheder i selskab med mangeårige bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere bestyrelsesuddannelsen

CEL™ – Corporate Entrepreneurial Leadership

CEL™ er et aktionslæringsprogram, der fokuserer på innovation i større virksomheder..Programmet er en kombination af teori og praksis, da alle deltagere medbringer en ny forretningsmulighed, som virksomheden gerne vil udvikle.Dette konkrete afsæt danner grundlag for læring gennem de 6 måneder, programmet varer.

Læs mere om CEL

Diplomkurser om ledelse

Du kan tage kurserne enkeltvis og sammensætte en hel uddannelse hen ad vejen

Diplomuddannelser

Praksisnær, ny viden, som sætter dig i stand til at agere ud fra din nye viden med det samme.

Begynd med et enkelt kursus og sæt sammen til en hel uddannelse

Modulerne på diplomuddannelserne kan tages som enkeltstående kurser, så det er hurtigt at komme i gang.

Modulerne kan derefter sammensættes til en hel uddannelse. Nogle fag har bindinger, som du skal være opmærksom på, når du selv sammensætter din uddannelse. Du kan også vælge et fast tilrettelagt forløb.

Har du brug for rådgivning?

Du er altid velkommen til at kontakte os på learnforlife@dtu.dk eller telefon 45 25 45 25.

Se alle vores diplomuddannelser

Læs mere om adgangskravene for diplomuddanelser

Bæredygtighed og ledelse

Ledere går forrest – også når det gælder bæredygtighed
Master in Sustainable Leadership

Master i bæredygtig ledelse

Få et solidt fundament til at håndtere den grønne omstilling i din virksomhed med en Master i Sustainability Leadership fra DTU Executive Education.

Uddannelsen kombinerer forsknigsbaseret teori med en vifte af praksisnære værktøjer, så du kan gøre en forskel i din viksomhed samtidig med, at du gennemfører uddannelsen.

Master i bæredygtig ledelse udbydes i samarbejde med Lederne.

Læs mere om bæredygtig ledelse

Strategi og forretning

Bliv endnu bedre til at se de store linjer

Overvejer du at blive leder?

Det er et stort spring at blive leder og som ny leder har du brug for en teoretisk ballast, der tager udgangspunkt i den nye hverdag, du er på vej ind i.

Ledelse er et fag i sin egen ret – og det er et fag, hvor der altid er mere at lære.

IT kurser til ledere

Gå på opdagelse i flere spændende efteruddannelser