Vilkår og betingelser

Betaling

Der kan først deltages i undervisningen, når undervisningsgebyret (deltagerbetaling) er registreret. Vi forbeholder os retten til at afmelde deltageren ved manglende betaling.

Betalingsbetingelser

Følgende betalingsmetoder kan anvendes: MobilePay, Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct, Maestro, EAN og faktura.

Når du betaler elektronisk, bliver dine oplysninger overført til Bambora via en krypteret SSL-forbindelse, hvilket vil sige, at dine oplysninger ikke kan læses eller afkodes af andre end Bambora.
DTU er godkendt af Bambora til at håndtere ovennævnte betalingskort.
Betalingsbetingelser for faktura er 30 dage netto.

Ordrebekræftelse

Din ordre bekræftes elektronisk i en e-mail umiddelbart efter, vi har modtaget din ordre. Følgende oplysninger vil fremgå af din ordrebekræftelse:
• Dit navn og din adresse
• Beskrivelse af samt pris for din ordre.

Betingelser for afbestilling og aflysning samt refundering af undervisningsgebyr
Du har som udgangspunkt ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Elektronisk kursusmateriale kan som udgangspunkt ikke refunderes.

Ved tilmelding til kurser eller moduler er der 14 dages ret til afbestilling, medmindre andet er specificeret, hvorefter tilmelding er bindende. Ved tilmelding senere end 15 dage før kursusstart bortfalder fortrydelsesretten dagen før kursusstart. Ved aflysning af et købt kursus eller modul refunderes undervisningsgebyret. Dit undervisningsgebyr tilbagebetales på det betalingskort, der er brugt til betaling for kurset eller modulet.

Personoplysninger

Ved tilmelding via hjemmeside registreres alene oplysninger til brug for fremsendelse af bekræftelse på tilmelding samt for betaling via Bambora. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger om navn og adresse automatisk sendes via e-mail til den medarbejder på DTU, der står for at håndtere tilmeldingen. Oplysningerne opbevares sikkert af DTU og videregives ikke til tredjepart.

Tilmelder du dig et kursus, modul, arrangement eller en uddannelse på DTUs hjemmeside, registreres alene oplysninger til brug for fremsendelse af bekræftelse på tilmelding samt for betaling via Bambora. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger om navn og adresse automatisk sendes via e-mail til den person, der står for kurset, modulet, arrangementet eller uddannelsen. Oplysningerne opbevares sikkert af DTU og videregives ikke til tredjepart.
For at kunne udvikle hjemmesiden indsamles statistik, der giver overblik over brugen af hjemmesiden. Disse oplysninger kan ikke identificere brugerne og videregives ikke til tredjepart.

Prisændringer

DTU tager forbehold for eventuelle justeringer af undervisningsgebyr (deltagerbetaling).

Ophavsret

DTU har ophavsretten til det solgte materiale og det må ikke videreformidles hverken kommercielt eller ikke kommercielt.