Om os

  Livslang læring & efteruddannelse på DTU

  På DTU uddanner vi medarbejdere, specialister, ledere, og direktører til at drive forandringer i virksomheder, organisationer og i hele vores samfund.

  Som Nordens #1 mest innovative universitet (Reuters) og verdens #2 i World University Research Rankings står DTU klar til at levere bundsolid uddannelse til erhvervslivet. Vi tilbyder uddannelse om alt fra den nyeste teknologi til den tilhørende forretningsforståelse.

  DTU’s nye center Learn for Life er sat i verden for at fremme og markedsføre DTU’s efteruddannelse og fokus på læring gennem hele livet. Læs mere nedenfor.

  Om DTU Learn for Life

  DTU Learn for Life er Danmarks nye kraftcenter for efteruddannelse med forskning som fundament og livslang læring som byggesten. Verdens forandringer er drevet af den teknologiske udvikling, og vi tilbyder fremtidens lederuddannelser og specialiserede efteruddannelser baseret på teknologi og innovation. 

  Vores forskere er båret af passion, et eksperimenterende mindset og drives af en målrettet mission om at forandre verden gennem videnskab. Derfor kommer vores deltagere helt tæt på fremtidens løsninger både i teori og praksis, hvor forskere i international topklasse uddanner medarbejdere, specialister, ledere og direktører på tværs af dansk erhvervsliv til at drive og lykkes med forandringen i virksomhederne.

  Samarbejd med os

  DTU sikrer din virksomhed eller organisation adgang til viden der skaber vækst på jeres præmisser, men med DTUs forskning som fundament.

  Gennem DTU Learn for Life kan virksomheder og organisationer få adgang til viden og kompetencegivende forløb der sikrer at virksomhedernes medarbejdere kan arbejde innovativt og samtidig have fokus på at få omsat nye idéer til forretningsmæssige resultater.

  DTU har gennem sine mange videnskabeligt funderede aktiviteter en unik position for at kunne samarbejde med virksomheder og kompetenceløft af medarbejdere i alle niveauer og inden for de fleste specialer.

  Virksomheder og organisation kan få et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb, der fokuserer på, hvordan alle får kompetencer til at klare fremtidens udfordringer. Der kan vælges både korte eller længere efteruddannelsesforløb, det planlægger vi sammen

  Vælg en insourcet innovationspartner – vælg DTU Learn for Life

  DTU LFL er det eneste sted for efteruddannelse i Danmark med et solidt fundament i teknologisk innovation, og vi rådgiver og hjælper virksomheder, så de lykkes med deres innovationsprocesser. På vores efteruddannelser og kurser stifter vores deltagere kendskab til fremtidens løsninger i både teori og praksis. Og de er skræddersyet til deres virksomheds udfordringer, så dine medarbejdere kan drive jeres innovationsprocesser. Vi er kort sagt virksomhedernes innovationsfabrik.

  Digitalisering, bæredygtighed og teknologi for mennesker

  DTU  er på forkant med den bæredygtighedsbølge, der strømmer ind over erhvervslivet disse år. Vores forskere er i international topklasse inden for, hvordan man måler på bæredygtighed, og vi rådgiver om, hvordan ledelsen vender krav til tiltag, der understøtter forretningen. 

  Vi ser det derfor som vores opgave at støtte det globale samfund i at opnå resultater i verdensklasse indenfor Digitalisering, bæredygtighed og teknologi for mennesker

  Vi kører fortsat på og er her for jer

  COVID-19 pandemien har vendt op og ned på hverdagen hos os alle. Hos DTU Learn for Life har vi tilpasset os den nye virkelighed, og vi holder fanen højt. 

  Vi har taget alle nødvendige forholdsregler og følger myndighedernes anvisninger. For selvfølgelig er vores medarbejderes og de studerendes helbred af største vigtighed for os, men vi tager også ansvar for deres uddannelse og udvikling. 

  Derfor har vi digitaliseret arbejdsgange, tænkt kreativt og sikret, at alle vores uddannelser og kurser kører ufortrødent. 

  Vi gør hvad vi kan for at finde de bedste løsninger til dig, der er tilknyttet et uddannelsesforløb hos DTU Learn for Life, så du ikke skal bekymre dig om dit videre forløb. 

  Sikkerheden er i top

  Brugen af online løsninger og virtuelle mødesteder i disse tider anvendes flittigt. 

  Derfor har vi hos DTU Learn for Life også taget de fornødne forholdsregler med hensyn til de studerendes og medarbejdernes datasikkerhed. 

  For de online tjenester, som vi gør brug af, har vi sikret, at der er indgået en aftale om databeskyttelse. Aftalerne indeholder alle de betingelser, som man almindeligvis vil forvente af en europæisk aftale. 

  På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om din datasikkerhed når du anvender online- eller virtuelle løsninger, stillet til rådighed af DTU. 

  Er du studerende på DTU kan du læse mere om vores online løsninger på Inside, hvor du også kan finde guides til anvendelse.

  Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

  Har du en forespørgsmål eller er du i tvivl om noget? Så skriv til os på learnforlife@dtu.dk eller ring på 45 25 45 25.