Enkeltfag Engelsk 5 ECTS

Agile Prototyping

Overordnede kursusmål

bygningsdesign kræver, at vi ikke kun kan designe løsninger, men også identificere, hvad problemet er, og teste, om vores løsning løser det. Dette kursus giver en læringsoplevelse, hvor deltagerne identificerer en bestemt brugssag / scenarie i det byggede miljø, som du vil tage fat på. Eksterne virksomheder vil bidrage med kandidatudfordringer, som du kan overveje, men du er velkommen til at identificere deres egne udfordringer. Kurset bygger på din forudgående kendskab til domænet om det problem, du løser, og identificerer eventuel yderligere påkrævet læring. De designer derefter en test for at tilfredsstille den foreslåede prototype. Prototypens form skal være passende til den identificerede udfordring, men kan for eksempel være et digitalt værktøj til design eller analyse eller en fysisk prototype af en bygningskomponent for eksempel eller en hybrid eller grænseflade til / af disse. Du vil arbejde i grupper for opgaverne.

See course description in English

Læringsmål

  • Problemanalyse og identificering af løsninger
  • Udvikle og test af løsningsmål
  • Udvikle en designproces for en digital eller fysisk prototype
  • Iterativ prototype-udvikling i agile sprint
  • Reflektion over effektivet af proces og løsningsmålsætninger
  • Presentation og kommunikation af prototype-egenskaber og funktion
  • Presentation af endelig prototype
  • Kommunikation af videreudvikling og fremtidige forbedringer

Kursusindhold

Arkitekturteknik kræver, at vi ikke kun designer løsninger på udfordringer i det byggede miljø, men også at vi kan identificere de eksisterende problemer og designe en test for at se, om vores løsninger løser dem.

Dette kursus giver en ramme til støtte for eleverne til (1) at identificere eksisterende bygningsmiljøtekniske udfordringer, (2) syntetisere løsninger til at tackle disse baseret på (3) udvikling af tests for at vurdere hensigtsmæssigheden af ​​den foreslåede løsning til den identificerede udfordring.

Kurset søger at motivere deltagerne ved at introducere Agile Prototyping-tilgange og støtte dem til at arbejde i grupper for at identificere problemet, testen og løsningen. For yderligere at understøtte motivation og relevans bidrager eksterne virksomheder til identifikation af potentielle udfordringer, men studerende er velkomne til at identificere deres egne og give ekstern sammenhæng og feedback om deres arbejde, hvor det er muligt.

Kurset bygger på studerendes forudgående domæne kendskab til det problem, der skal behandles, og opfordrer dem derefter til at identificere enhver yderligere krævet læring. Studerende designer derefter en test for at tilfredsstille den foreslåede prototype. Prototypens form skal være passende til den identificerede udfordring, men kan f.eks. Være et digitalt værktøj til design eller analyse eller en fysisk prototype af en bygningskomponent eller en hybrid eller interface af disse.

Undervisningsform

Forelæsninger, individuelle opgaver og gruppeopgaver.

Fakultet

Bemærkninger

Kurset introducerer designvidenskabelig forskningsmetode, Agile Design, prototyping, digitale udviklingsmetoder og testdrevet udvikling. Fokus vil være på den samarbejdsvillige og smidige udvikling af en innovativ prototype til identifikation af et specifikt emne. Spørgsmålet kan være et fra en ekstern virksomhed eller fra en fælles interesse for de studerende i gruppen. Det forventes, at problemerne vil blive udforsket fra ideelt set fra en holistisk (digitalisering, bæredygtighed osv.) Vinkel. Dit perspektiv skal også overvejes i din definerede test. Prototypeformen kunne være digital, fysisk eller hybrid, det er en vigtig del af kurset for de studerende at identificere dette tidligt i løbet. Kurset afsluttes med en rapport, der dokumenterer processen fulgt af de studerende.

Pladsbegrænsning

Minimum 10, Maksimum: 100.

Vær opmærksom på, at dette enkeltfagskursus har et minimumskrav til antal deltagere. Derudover er der begrænsning på antallet af studiepladser. Er der for få tilmeldinger oprettes kurset ikke. Er der for mange tilmeldinger, vil der blive trukket lod om pladserne. Du får besked om, om du har fået tildelt en studieplads senest 8 dage før kursusstart.

Se kurset i kursusbasen

Tilmelding

Sprog

Engelsk

Varighed

13 uger

Institut

Institut for Byggeri og Mekanisk Teknologi

Kursus ID 41938
Kursustype Kandidat
Semesterstart Uge 35
Semester slut Uge 48
Dage tirs 8-12
Pris

7.500,00 kr.

Vær opmærksom på dette kursus har deltager begrænsninger. Læs mere

0 pladser tilbage

Tilmelding