Enkeltfag
Engelsk
10 ECTS
Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser
Overordnede kursusmål
See English description
See course description in English
Læringsmål
- Forklare, sammenligne og begrunde alment kendte processer og teknologier til produktion af fødevareingredienser baseret på helhedsvurdering og energi beregninger
- Kunne diskutere, hvordan nye ingredienser kan produceres fra råvarer og sidestrømme fra fødevareindustrien på en bæredygtig måde, og hvordan de kan anvendes og give værdi
- Beskrive kvalitetsparametre og funktionaliteter for forskellige kategorier af fødevareingredienser
- Skabe teoretiske koncepter til praktiske udfordringer ved (multi-)ekstraktion af forskellige råmaterialer beskrevet i lektionerne, ved at kunne identificere, validere og anvende den teoretiske viden
- Identificere og definere den mest passende proces, case for case
- Retfærdiggøre og evaluere procesprincipper på tværs af forskellige cases
- Demonstrere innovative problemløsninger
- Producere og strukturere kortfattede poster der præsenteres/pitches i plenum
- Evaluere og give konstruktivt feedback til posters og pitches fra de andre kursusdeltagere
Kursusindhold
See English description
Undervisningsform
Se engelsk version