Enkeltfag Engelsk 10 ECTS

Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser

Overordnede kursusmål

See English description

See course description in English

Læringsmål

  • Forklare, sammenligne og begrunde alment kendte processer og teknologier til produktion af fødevareingredienser baseret på helhedsvurdering og energi beregninger
  • Kunne diskutere, hvordan nye ingredienser kan produceres fra råvarer og sidestrømme fra fødevareindustrien på en bæredygtig måde, og hvordan de kan anvendes og give værdi
  • Beskrive kvalitetsparametre og funktionaliteter for forskellige kategorier af fødevareingredienser
  • Skabe teoretiske koncepter til praktiske udfordringer ved (multi-)ekstraktion af forskellige råmaterialer beskrevet i lektionerne, ved at kunne identificere, validere og anvende den teoretiske viden
  • Identificere og definere den mest passende proces, case for case
  • Retfærdiggøre og evaluere procesprincipper på tværs af forskellige cases
  • Demonstrere innovative problemløsninger
  • Producere og strukturere kortfattede poster der præsenteres/pitches i plenum
  • Evaluere og give konstruktivt feedback til posters og pitches fra de andre kursusdeltagere

Kursusindhold

See English description

Anbefalede forudsætninger

23101, Kendskab til fødevarekemi anbefales, hvilket kan opnås ved at tage kursus 23302 enten før eller parallelt med dette kursus

Undervisningsform

Se engelsk version

Se kurset i kursusbasen

Tilmelding

Sprog

Engelsk

Varighed

13 uger

Institut

Fødevareinstituttet

Sted

DTU Lyngby Campus

Kursus ID 23216
Kursustype Kandidat
Pris

18.500,00 kr.

Tilmelding