Enkeltfag
Engelsk
5 ECTS
Praktisk kemisk fødevareanalyse
Overordnede kursusmål
Se den engelske beskrivelse
See course description in English
Læringsmål
- Forklare de generelle principper og anvendelsesområder for de anvendte analytiske procedurer
- Fremstille og præsentere egne data
- Evaluere egne data i relation til forbrugernes fødevaresikkerhed
- Forklare og anvende kvalitetssikrings krav til analytiske metoder i kemisk fødevarekontrol ved hjælp af egen case arbejde og i generelle vendinger
- Forklare beregnings principper for kvantificering og eksponering i fødevareanalyse
- Fremstille en rapport over egne data der inkluderer relevant analytisk teori, databehandling og vurdering af data i forhold til kvalitetssikring af data og fødevaresikkerhed
- Fremstille og forklare udvalgte resultater og emner fra case arbejdet mundtlig ved brug af fagtermer
- Argumentere og bedømme ukendt case og data ud fra opnåelsen af ovenstående læringsmål
Kursusindhold
Se den engelske beskrivelse
Anbefalede forudsætninger
23102, Kendskab til analytisk kemi og kontaminanter i fødevarer en fordel.
Undervisningsform
Forelæsninger, øvelser, gruppearbejde, laboratoriearbejde og præsentation
Fakultet
Pladsbegrænsning
Minimum 4, Maksimum: 20.
Vær opmærksom på, at dette enkeltfagskursus har et minimumskrav til antal deltagere. Derudover er der begrænsning på antallet af studiepladser. Er der for få tilmeldinger oprettes kurset ikke. Er der for mange tilmeldinger, vil der blive trukket lod om pladserne. Du får besked om, om du har fået tildelt en studieplads senest 8 dage før kursusstart.