Enkeltfag 5 ECTS

Entrepreneurship in food and bio engineering

Overordnede kursusmål

Se den engelske beskrivelse

See course description in English

Læringsmål

  • Describe the special entrepreneurial challenges in the food sector
  • Identify business opportunities
  • Develop business models
  • Analyze markets for knowledge based products and services
  • Set up questionnaires and interview customers
  • Analyze customer value proposition
  • Plan the establishment of a company (Business planning)
  • Determine capital requirements
  • Establish cash flow projection
  • Establish budgets on profit/loss, assets/liabilities
  • Specify management competence profiles
  • Prepare a business plan

Kursusindhold

Se den engelske beskrivelse

Anbefalede forudsætninger

Se den engelsk beskrivelse.

Undervisningsform

Se den engelsk beskrivelse

Bemærkninger

Se den engelske beskrivelse

Pladsbegrænsning

Minimum 15.

Vær opmærksom på, at dette enkeltfagskursus har et minimumskrav for antal deltagere for at kunne oprettes. Du får besked om, hvorvidt kurset oprettes senest 8 dage før kursusstart.

Se kurset i kursusbasen

Tilmelding

Sprog
Varighed

3 uger

Institut

Fødevareinstituttet

Sted

DTU Lyngby Campus

Kursus ID 23531
Kursustype Kandidat
Semesterstart Uge 32
Semester slut Uge 34
Dage Man-fre 8:00-17:00
Pris

7.500,00 kr.

Vær opmærksom på dette kursus har deltager begrænsninger. Læs mere

Tilmelding