Enkeltfag 5 ECTS

Emner i akvatisk videnskab og teknologi

Overordnede kursusmål

At gøre det muligt at studere et emneområde indenfor akvatisk forskning og teknologi, som ikke er dækket af eksisterende kurser inden for akvatisk videnskab og teknologi. Dette kan tage form af et litteraturstudie, et eksperimentelt studie eller en modelleringsøvelse. Specifikke mål bliver beskrevet på individuel/gruppe basis.

See course description in English

Læringsmål

  • Planlægge og udføre et selvstændigt forskningsprojekt eller litteraturstudie.
  • Syntetisere viden indenfor et specialiseret område.
  • Lave en kort mundtlig fremlæggelse.
  • Evaluere andres præsentationer.
  • Et projekt-specifikt lærringsmål.
  • Et projekt-specifikt lærringsmål.
  • Et projekt-specifikt lærringsmål.
  • Et projekt-specifikt lærringsmål.

Kursusindhold

Kurset skaber en fælles ramme for at udvikle individuelle studenter-projekter (eller i en mindre gruppe). Hver student/gruppe udvikler selvstændigt et projekt indenfor et specialiseret område, som ikke er dækket af eksisterende kursusudbud. Hver student/gruppe får tilknyttet en fagligt kvalificeret vejleder blandt underviserne på Akvatisk Videnskab og Teknologi. Kurset giver fælles introduktion, midt-vejs og afsluttende sessioner som: 1) bidrager til at etablere projekter for de studerende, 2) kontakter vejledere, og 3) giver feedback på projekterne i midten og afslutningen af semestret. Projekterne bliver defineret af en kort “problemformulering” som karakteriserer det overordnede mål for arbejdet. Problemformuleringen, fire specifikke læringsmål og indhold vil blive beskrevet på en side udviklet i samarbejde med vejlederen igennem de første uger.

Undervisningsform

Plenum sessions og gruppe/individuelt projekt. Det er muligt at udvide kurset til 10 ECTS ved at kombinere det med et specialkursus.

Fakultet

Bemærkninger

Dette kursus giver studerende kompetencer, der er relevante for FN’s SDG’er, især #12 (Responsible consumption and production), #13 (Climate action) og #14 (Life below water)

Se kurset i kursusbasen

Tilmelding

Sprog
Varighed

13 uger

Institut

Aqua

Sted

DTU Lyngby Campus

Kursus ID 25323
Kursustype Kandidat
Pris

7.500,00 kr.

Tilmelding