”De teorier, vi arbejder med,
har jeg ofte tænkt på, før jeg startede. Men jeg havde ikke værktøjerne til at arbejde med
dem aktivt. Det har jeg nu!”

Diplomuddannelse i Projektledelse

Morten fortæller her om sine oplevelser med efteruddannelsen – og om hvordan han allerede nu har lært at lede processer, projekter og peers uden et faktisk lederansvar.

Morten Toftegaard Nielsen er Nedlukningskoordinator hos Novo Nordisk A/S, og i slutningen af 2023 færdiggør han sin Diplomuddannelse i Projektledelse på DTU.

For Morten har det været den personlige udvikling, der har været den helt store drivkraft for at efteruddanne sig – og diplomuddannelsen i Projektledelse har givet ham en stor livslæring.

Vi lærer, hvordan vi inddrager vores kollegaer i planlægningen af projekter, og hvordan vi skaber et fælles formål for opgaven. Jeg er blevet bedre til at sætte mig ind i andres situation.

Kommunikation og teamrelationer

Morten er især glad for modulet Kommunikation og teamrelationer. Det har givet ham en stor livslæring. Han har selv oplevet, at konflikter mellem medarbejdere er opstået, fordi formålet med en opgave ikke var afstemt på forhånd.

”Det har været en stor erkendelse for mig, at Yin og Yan er det perfekte match! Hvis de vil dreje den samme vej,” siger Morten overbevisende og fortsætter, ”Jeg er blevet bedre til at kommunikere og arbejde med løsninger, som flest muligt er tilfredse med.”

Han synes, at det har været en stor fordel at være en del af et forløb med andre på diplomefteruddannelse på DTU. Alle har forskellige baggrunde og ser tingene forskelligt. Og for Morten har det været spændende at se, hvordan teorier virker forskelligt i praksis.

Undervisningen er et frirum til at tale om de ting, vi oplever på arbejdet. Her får man andre øjne på de udfordringer, man selv står med. På diplomuddannelsen i Projektledelse diskuterer vi, hvad vi lærer og deler individuelle erfaringer med hinanden, som vi bruger aktivt i vores egne organisationer.

Lær at lede med succes!

Morten kan varmt anbefale Diplomuddannelsen i Projektledelse på DTU til alle, der ønsker at udvikle sine kompetencer inden for projektledelse.

Hvis du ønsker at udvikle dine kompetencer inden for projektledelse og lære at lede med succes, kan du også tage en Diplomuddannelse i Projektledelse på DTU og få adgang til de nødvendige værktøjer til at arbejde med teorierne og lære at inddrage dine kollegaer i planlægningen af projekter med et fælles formål.

Læs om DTUs diplomkurser og -efteruddannelser lige her.