“Ønsket om karriereskift
og et kompetenceløft var drivkraften for min diplomefteruddannelse!”

Diplomefteruddannelse i Ledelse

Læs her om Marlenes forventninger til, oplevelse af og udbytte af at tage en diplomefteruddannelse på DTU.

Marlene Plantin har en lang karriere i Novo Nordisk og har med sin diplomefteruddannelse i ledelse nået sit mål om et skift i karrieren fra laborant til projektleder – og et kompetenceløft, som giver hende større forståelse og indsigt, når der tales forretning og strategi.

Det har været det hele værd!

”Mine forventninger til uddannelsen var at få en masse gode værktøjer til at sætte retning og opnå følgeskab til ledelse. Mine børn var blevet store og mere selvstændige – og jeg var blevet for gammel til holdsport – så tiden var den rigtige for mig til at investere i personlig udvikling. Det har kostet mange timer og fritid i 3 år, men det har været det hele værd,” udtrykker Marlene.

Jeg har på alle moduler oplevet de rigtige rammer for undervisning med ligesindede fra erhvervslivet.

Det skaber god tryghed i klasselokalet til at stille spørgsmål, mulighed for sparring om udfordringer fra ‘hjemmefronten’ samt at få indsigt i andre brancher og virksomheder. Mine medstuderende – alt fra menige medarbejdere til direktører – var alle engagerede og havde et ønske om at udvide deres horisont, hvilket gav nogle gode diskussioner og indsigter. For mig betød det også et andet rum, hvor man ikke er låst fast af position og titel.”

Ønsket om at skifte karrierer

Udover at mit ønske om karriereskift er opnået, har jeg også lært at modtage nye tiltag med et helikopterblik, at vende flere sten samt at se mere holistisk på arbejdslivet. Jeg har fået mange gode værktøjer til ledelse, som jeg har mulighed for at trække på i hverdagen, hvor jeg skal interagere med kollegaer mm.

Med uddannelsen er jeg personligt gået fra at være professionsuddannet til at være mere akademisk – og kan bidrage mere og bedre i diskussioner både på mit arbejde og privat.

Er du også interesseret i at styrke dine kompetencer og få brugbare værktøjer til et karriereskift?

Så læs om DTU’s forskellige diplomkurser og -efteruddannelser lige her.