Enkeltfag Engelsk 5 ECTS

Miljøteknik i lav- og mellem-indkomstlande

Overordnede kursusmål

Kursisterne vil forstå betydningen af ordentlig vandforsyning, kloakering og forvaltning af fast affald i lav- og mellem-indkomstlande. Kurset vil give den nødvendige baggrund og værktøjer til at skitsere løsninger for vandforsyning, kloakering og forvaltning af fast affald. Kurset vil fokusere på, hvordan at kontekstualisere disse løsninger på specifikke problemer og situationer, samtidig med at de eksterne faktorer, der kan forhindre, at et velfungerende det tekniske system.

See course description in English

Læringsmål

  • Skitsere mulige og passende tekniske løsninger til vandforsyning, sanitet og affaldshåndtering i lav- og mellem-indkomstlande.
  • Forstå og forklare, hvordan sanitet, vandforsyning og affaldshåndtering er knyttet til menneskers sundhed og miljøet.
  • Forklare grundlæggende koncepter for identifikation og intervention i miljøproblemer med vægt på byområder i lav- og mellem-indkomstlande.
  • Kritisk revision af litteratur på passende teknikker for vandforsyning, sanitet og affaldshåndtering i lav- og mellem-indkomstlande.
  • Indsamle relevante data for at udføre opgaven, herunder korrekt brug af informationskilder og citater.
  • Design løsninger til forbedring/etablering af vandforsyning, sanitet og affaldshåndtering i udvalgte steder.
  • Analysere og forstå lovgivningsmæssigt, kulturelle, økonomiske og socio faktorer i forhold til en vellykket gennemførelse af de designede løsning.
  • Forklare og forsvare indholdet og konklusionerne af rapporten til andre kursusdeltagere.

Kursusindhold

Kurset giver de studerende en forståelse af problemer relateret til miljøteknik i byområderne i lav- og mellem-indkomstlande, med fokus på vandforsyning, sanitet og affaldshåndtering. Kurset vil give overblik over miljømæssige ingeniører i lav- og mellem-indkomstlande, i forbindelse med sundhed, miljø, sociale, økonomiske og lovgivningsmæssige aspekter. Kurset er struktureret omkring tre moduler, der giver et overblik over tekniske og forvaltning løsninger til sanitet (M1), vandforsyning (M2) og affaldshåndtering (M3); flere tilfælde undersøgelser og eksempler vil blive præsenteret.
Kurset gør brug af en række forskellige undervisning værktøjer, herunder forberedelse derhjemme efterfulgt af et spørgsmål/svar/diskussion i plenarforsamlingen, frontal foredrag (interne og eksterne forelæsere), videoer, gruppearbejde på en bestemt tildeling, og præsentationer fra studerende.

Undervisningsform

Projektarbejde i grupper, forelæsninger, videoer, gæsteforelæsere

Fakultet

Bemærkninger

Kan tages på enhvert tidspunkt i studieforløbet, men kun i januar-perioden
Kurset er udviklet og gennemføres i samarbejde med den Swiss Federal Institute of Aquatic Science and Technology (EAWAG).

Pladsbegrænsning

Minimum 10.

Vær opmærksom på, at dette enkeltfagskursus har et minimumskrav for antal deltagere for at kunne oprettes. Du får besked om, hvorvidt kurset oprettes senest 8 dage før kursusstart.

Se kurset i kursusbasen

Tilmelding

Sprog

Engelsk

Varighed

3 uger

Institut

Sustain

Kursus ID 12210
Kursustype Bachelor
Semesterstart Uge 1
Semester slut Uge 3
Dage Man-fre 8:00-17:00
Pris

7.500,00 kr.

Vær opmærksom på dette kursus har deltager begrænsninger. Læs mere

0 pladser tilbage

Tilmelding