Executive Business Event Dansk

Webinar: Diversitet i bestyrelser

Diversitet eller ikke diversitet – det er spørgsmålet. Gør vi det godt nok?

Danmark har ikke førertrøjen, når det kommer til diversitet i bestyrelser. Mange gange sker der det, at foundere griber tilbage i deres egne netværk, så der opstår en rip, rap, rup-effekt – altså at man ansætter folk, der minder om en selv. Kan vi gøre noget ved det? Og er der noget at vinde?

På denne eftermiddag vil vi få bud på, hvordan en diverst sammensat bestyrelse kan tilføre værdi til en virksomhed
Panelet vil diskutere, hvordan du sætter det rigtige bestyrelsesteam og hvad diversitet kan betyde for virksomhedens innovationskraft og bæredygtighed. Vi vil inddrage spørgsmål fra publikum undervejs. Debatten bliver faciliteret af Anne Malberg Horsager, som også vil sikre, at vi indledningsvis får indblik i DTU Board Education programmet.

Panelet består af:

Sahra-Josephine Hjorth, CEO & Co-founder og Ph.d
Lisbeth Knudsen, Strategidirektør i Tænketanken Mandag Morgen og professionelt bestyrelsesmedlem
Carsten Sixhøi, CEO i C2IT Group og professionelt bestyrelsesmedlem
Danny Grydholt-Jantzen, Programme Manager i DTU X-Tech og DTU Board Education Alumne
Aviaja Borup Lynggaard, CEO & Founder og Ph.d. i Interaction Design

På webinaret vil du få:

• Indsigt i udfordringerne og gevinsterne ved diversitet
  • En oversigt over uddannelses indhold og struktur
  • En fornemmelse for fakultetet, personalet og potentielle meddeltagere
  • Deltagelse i debatten
  • Svar på dine spørgsmål

Bliv lidt klogere på diversitet i bestyrelser og på, hvordan du kan udvide dit bestyrelsesnetværk og dine bestyrelseskompetencer.

Kom og hør hvordan på vores webinar den 10. januar, kl. 17:00-18:00.

Program:
17.00 Velkommen – Jes Broeng
17:05  DTU Board Education – Anne Malberg Horsager
17:20 Paneldebat – Hvordan sætter du det rigtige bestyrelsesteam?
18.00 Tak for i eftermiddag

Læs mere om DTU Board Education og se modul-datoerne for uddannelsen, der starter d. 4. februar 2022.

Forklaringerne på kønsskævheden er naturligvis nuancerede og skal formentlig findes i et miks mellem mange både strukturelle og kulturelle faktorer. Men hvis vi formår at løse diversitetsknuden, vil der være en stor gevinst at hente.

Sahra-Josephine Hjorth, paneldeltager

Paneldeltagere

Tags: #bestyrelse #bestyrelsesuddannelse #bestyrelseskarriere #bestyrelsespost #bestyrelsesopgaver

10. januar kl. 17:00-18:00