Master Event Dansk

Online Informationsmøder vedr. Master i Bæredygtigt Byggeri

Hvordan designer, planlægger og leder man et bæredygtig byggeri?

Uddannelsen Master i Bæredygtigt Byggeri sætter fokus på bæredygtighed i byggeriet, og har til formål at uddanne fremtidens nøglepersoner i den grønne omstilling af byggebranchen.

Vil du vide mere? Så deltag i et af vores gratis online informationsmøder og hør mere om, hvad Master i Bæredygtigt Byggeri går ud på og hvad den kan gøre for dig og din virksomhed.

Du får også mulighed for at møde studieleder Tove Lading fra DTU. Hun sidder klar til at fortælle om uddannelsens indhold og struktur, og til at svare på dine spørgsmål om uddannelsen.

Dette får du ud af at deltage i infomødet:

• Mød personerne bag uddannelsen
  • Få et overblik over uddannelsens indhold og struktur
  • Hør hvad du og din virksomhed for ud af uddannelsen
  • Mulighed for at stille dine spørgsmål og få svar.

Hvornår?

• Tirsdag d. 9. juli  kl. 16:00-17:00
  • Torsdag d. 1.august kl. 16:00-17:00
  • Onsdag d. 14. august kl. 16:00-17:00

Hvor?

Informationsmøderne finder sted online på Teams.  Link fremsendes ved tilmelding

Tilmeld dig her:

Næste hold på Master i Bæredygtigt Byggeri starter i september 2024, men det er også muligt at starte senere i forløbet.

Master i Bæredygtigt Byggeri udbydes af DTU og Aarhus Universitet i samarbejde med Aalborg Universitet og Syddansk Universitet. Uddannelsen er en akkrediteret, formelt kompetencegivende videreuddannelse, som du kan følge ved siden at dit fuldtidsarbejde. Master i Bæredygtigt Byggeri er en toårig deltidsuddannelse for især bygningsingeniører, -konstruktører og -arkitekter med relevant erhvervserfaring.

Læs mere om uddannelsen her

Oplægsholdere