Enkeltfag
Engelsk
5 ECTS
Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser
Overordnede kursusmål
See English description
See course description in English
Læringsmål
- Forklare og sammenligne alment kendte processer og teknologier til produktion af fødevareingredienser og kunne diskutere deres fordele og ulemper
- Kunne diskutere, hvordan nye ingredienser kan produceres fra råvarer og sidestrømme fra fødevareindustrien på en bæredygtig måde, og hvordan de kan anvendes og give værdi
- Beskrive kvalitetsparametre og funktionaliteter for forskellige kategorier af fødevareingredienser
- Skabe teoretiske koncepter til praktiske udfordringer ved (multi-)ekstraktion af forskellige råmaterialer beskrevet i lektionerne, ved at kunne identificere, validere og anvende den teoretiske viden
- Identificere og definere den mest passende proces, case for case
- Retfærdiggøre og evaluere procesprincipper på tværs af forskellige cases
- Beskrive, retfærdiggøre, præsentere og diskutere (multi-)ekstraktions koncepter præcist i posters, pitches og ved den mundtlige eksamen
- Evaluere og give konstruktivt feedback til posters og pitches fra de andre kursusdeltagere
Kursusindhold
See English description
Undervisningsform
Forelæsninger, gruppearbejde i forbindelse med udarbejdelse af posters, præsentation af posters og feedback til medstuderende