Enkeltfag Engelsk 5 ECTS

Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser

Overordnede kursusmål

See English description

See course description in English

Læringsmål

  • Forklare og sammenligne alment kendte processer og teknologier til produktion af fødevareingredienser og kunne diskutere deres fordele og ulemper
  • Kunne diskutere, hvordan nye ingredienser kan produceres fra råvarer og sidestrømme fra fødevareindustrien på en bæredygtig måde, og hvordan de kan anvendes og give værdi
  • Beskrive kvalitetsparametre og funktionaliteter for forskellige kategorier af fødevareingredienser
  • Skabe teoretiske koncepter til praktiske udfordringer ved (multi-)ekstraktion af forskellige råmaterialer beskrevet i lektionerne, ved at kunne identificere, validere og anvende den teoretiske viden
  • Identificere og definere den mest passende proces, case for case
  • Retfærdiggøre og evaluere procesprincipper på tværs af forskellige cases
  • Beskrive, retfærdiggøre, præsentere og diskutere (multi-)ekstraktions koncepter præcist i posters, pitches og ved den mundtlige eksamen
  • Evaluere og give konstruktivt feedback til posters og pitches fra de andre kursusdeltagere

Kursusindhold

See English description

Anbefalede forudsætninger

23101, Kendskab til fødevarekemi anbefales, hvilket kan opnås ved at tage kursus 23302 enten før eller parallelt med dette kursus

Undervisningsform

Forelæsninger, gruppearbejde i forbindelse med udarbejdelse af posters, præsentation af posters og feedback til medstuderende

Se kurset i kursusbasen

Tilmelding

Sprog

Engelsk

Varighed

13 uger

Institut

Fødevareinstituttet

Kursus ID 23211
Kursustype Kandidat
Semesterstart Uge 5
Semester slut Uge 19
Dage ons 8-12
Pris

7.500,00 kr.

0 pladser tilbage

Tilmelding