Startup helte: De tog springet!

Lad dig inspirere af fem seje +40-årige iværksættere, der sagde deres gode job op,
for at forfølge en iværksætterdrøm.

“Du behøver ikke stoppe for at starte”

Le Gammeltoft har altid haft mange hatte på; som radiovært, som DJ, som barejer. Da hun stiftede Heartsbeats.dk var det blot flere hatte til samlingen. Hendes egen overlevelse var hun ikke i tvivl om. Men som Heartbeats.dk voksede, fik hun pludselig ansvar for at andre kunne betale husleje, og Le måtte for alvor tage direktørhatten på. 

Læs hele artiklen

“Jeg var træt af pseudo-arbejde og ligegyldige tidsregistreringer….så måtte jeg jo stifte min egen virksomhed”

Signe Amdi Holm har et mønster. Hun er fem år et sted og er der ikke nok udvikling, finder hun noget andet at lave. Efter 15 år i corporate-verdenen, troede hun ikke længere på, at græsset var grønnere i en anden virksomhed. Derfor stiftede hun sin egen.

Læs hele artiklen

“Det er ikke dem, der innoverer, der får succes. Det er dem, der kopierer. Second-moverne”

Thomas Terney er ikke bange for at fejle. Han fejrer læringerne og søger aktivt at blive inspireret. Efter mange år i det offentlige og private søgte han ind i startup-miljøet, som på det tidspunkt for ham lignede et “unicorn-land af fantastiske mennesker.” I 2020 vandt han så Danish Tech Challenge med startuppet SwimCam.

Læs hele artiklen

“Jeg var bange for at lægge min drøm på hylden, før jeg selv var færdig med den”

En skillevej i karrieren gjorde, at Hanne Jarmer skiftede titlen institutdirektør ud med iværksætter. Hun fik en flyvende start, men én udfordring kommer sjældent alene. Heldigvis har Hanne Jarmer altid godt kunne lide en udfording.

Læs hele artiklen

“Så var det pludselig tid til at være selvstændig igen”

Ole Hjortlund Svendsen er det, han kalder senior-iværksætter. I slut 40’erne blev han ejer af Copenhagen Bike Company efter i en årrække at have arbejdet i salg i store internationale virksomheder. Her fortæller han sin historie om pludselig at blive trukket tilbage i iværksætteriet sent i karrieren. Og hvorfor det kan være en styrke.

Læs hele artiklen