Forretningsforståelse: introduktion til markedsføring og international business

At give de studerende en forståelse for afsætningsøkonomiens (marketing management) betydning for en virksomhed og hvordan omgivelserne, nationale og internationale, påvirker virksomheden. Et vigtigt udbytte af kurset er, at den studerende får en klar forståelse for de grundlæggende teorier, fagbegreber og metoder. Herigennem skal den studerende opnå en forståelse for, hvordan de enkelte modeller kan anvendes til at træffe beslutninger og løse problemer i en virksomhed. Kurset lægger vægt på forståelsen for den markedsorienterede tankegang, d.v.s. at alle aktiviteter i en virksomhed tager udgangspunkt i kunderne og deres behov, samt Corporate Social Responsibility (CSR) og Environmental, Social, og Governance (ESG) målinger.

• Udvise forståelse for og være i stand til at anvende de vigtigste begreber, terminologier, metoder og teorier inden for marketing
  • Reflektere over og diskutere betydningen af markedsføring i en virksomhed
  • Udvise forståelse for kundebehov og markedsføring i produkt- og forretningsudvikling
  • Præsentere løsningsforslag til analyse af en konkret problemstilling ved at anvende fagets teorier og modeller