Event Dansk

Online Informationsmøde – d. 6. oktober 2022

Hvad er bæredygtighed? Hvordan designer man en bæredygtig bygning?

I 2023 starter den nye Master i Bæredygtigt Byggeri. Masteruddannelsen har til formål at kvalificere professionelle praktikere i bygge- og anlægssektoren til at lede og gennemføre bygge- og anlægsprojekter samt drifte bygninger og infrastruktur med henblik på at reducere klimabelastningen, samtidig med at der tages hensyn til øvrige bæredygtighedsmål.

Vil du vide mere? Så deltag i vores informationsmøde torsdag d. 6. oktober 2022 og hør mere om, hvad Master i Bæredygtigt Byggeri går ud på og hvad den kan gøre for dig og din virksomhed.

På infomødet har du mulighed for at møde studieleder, Tove Lading fra DTU samt Kasper Lynge Jensen fra Århus Universtitet, der har udviklet masteruddannelsen. De står klar til at fortælle dig om uddannelsens indhold og struktur, og på at svare på dine spørgsmål om uddannelsen.

Hvor og hvornår?

Dag og tid:  torsdag d. 6. oktober fra 16:00 til 17:00
Link: Teams – link fremsendes ved tilmelding

Dette får du ud af at deltage i infomødet:

• Mød personerne bag uddannelsen
  • Få et overblik over uddannelsens indhold og struktur
  • Hør hvad du og din virksomhed for ud af uddannelsen
  • Mulighed for at stille dine spørgsmål og få svar.

Vi ser frem til at se dig til infomødet online.

Læs mere om uddannelsen inden infomødet her.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

For at blive optaget på Master i Bæredygtigt Byggeri skal du have afsluttet en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, fx som bygningsingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør.

Derudover skal du have min. 2 års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Uddannelsesansvarlige:

Start 6. oktober 2022